This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Fort Altena AAA-locatie!

//Fort Altena AAA-locatie!

Fort Altena AAA-locatie!

Super gastheer op een toplocatie!
Donderdag 17 mei j.l. was Fort Altena gastheer van Businessclub de Buurman. Met prachtig weer op een super mooie locatie hadden de heren van Fort Altena/Catering Lokaal, Alex Bontenbal & Brian Schoonderbeek, alle registers open getrokken! Van ontvangst met als welkomsdrankje sangria tot een uitmuttende BBQ met alles erop en eraan. Via deze weg bedanken wij Alex en Brian voor deze prachtige netwerkavond!

>> klik hier voor een impressie <<

By | 2018-05-18T11:16:44+00:00 mei 18th, 2018|Categories: Businessclub de Buurman|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment