This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Jaarafsluiting bij Catering van Lopik

//Jaarafsluiting bij Catering van Lopik

Jaarafsluiting bij Catering van Lopik

Eindejaarsevent bij Party en Catering Service van Lopik

Voor de derde keer had Businessclub de Buurman hun jaarafsluiting bij Cateringservice van Lopik. Een loods omgebouwd tot feestzaal, gewoon geweldig. Het ijsbuffet was voor de meesten een nieuwe ervaring met mist en vuurwerk. De avond was compleet met DJ en saxofoon, mede mogelijk gemaakt door Arjan Quartel Auto’s. Tevens konden de leden gebruik maken van de Gin-proeverij, verzorgd door Dranken no. 47. Corjan en Marga van Lopik, bedankt voor deze mooi avond. Ook willen wij langs deze weg Altena Vuurwerk en van Hulten BV bedanken voor de gastvrijheid.

>> klik hier voor de fotogallery <<

By | 2017-12-11T14:42:52+00:00 december 11th, 2017|Categories: Businessclub de Buurman|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment