This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ruttchen Automotive

//Ruttchen Automotive

Ruttchen Automotive

Schitterende autoshow tijdens Golfdag

Tijdens de Golfdag op 12 oktober hadden we het genoegen dat Ruttchen Automotive zich verbonden had als hoofdsponor.

Naast de prachtige Mercedes A-klasse, die beschikbaar was gesteld voor de hole-in-one op hole 9 van Landgoed Golfbaan de Kurenpolder, was er de presentatie van de vernieuwde S-klasse alsmede de nieuwe E-klasse cabriolet. Ruttchen Automotive, nogmaals bedankt voor jullie medewerking aan ons golftoernooi.

>> website Ruttchen Automotive <<

By | 2017-10-22T13:47:14+00:00 oktober 22nd, 2017|Categories: Businessclub de Buurman|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment