This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Grote opkomst golfdag

//Grote opkomst golfdag

Grote opkomst golfdag

Donderdag 12 oktober j.l. werd de golfdag van Businessclub de Buurman gespeeld.

Op de zon overgoten prachtige golfbaan van Landgoed de Kurenpolder was het goed vertoeven. De opkomst was boven verwachting. Er waren 125 deelnemer voor zowel de golfclinic alsmede de 18-holes grote baan wedstrijd. Naast de perfecte bediening lag de golfbaan er fantastisch bij. Landgoed Golfbaan de Kurenpolder, alsnog hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Graag tot september 2018.

>> klik hier voor de foto’s <<

By | 2017-10-22T14:13:58+00:00 oktober 22nd, 2017|Categories: Businessclub de Buurman|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment